Naručite telefonom: 061 303 5791

PRAVILA O PRIVATNOSTI

Ova Pravila o privatnosti opisuju kako se vaši lični podaci prikupljaju, koriste i dele kada posećujete ili kupujete na sajtu irgot.com („Veb lokacija“).

LIČNE INFORMACIJE KOJE PRIKUPLJAMO

Kada posetite Veb lokaciju, mi automatski prikupljamo određene informacije o vašem uređaju, uključujući podatke o vašem veb pretraživaču, IP adresi, vremenskoj zoni i nekim kolačićima koji su instalirani na vašem uređaju. Pored toga, dok pregledavate Veb lokaciju, prikupljamo informacije o pojedinačnim veb stranicama ili proizvodima koje pregledate, koje veb stranice ili pojmovi za pretragu su vas preusmerili na veb lokaciju, kao i informacije o načinu na koji komunicirate sa Veb lokaciju. Ove automatski prikupljene informacije nazivamo „Informacije o uređaju“.

Informacije o uređaju prikupljamo koristeći sledeće tehnologije:

– „Kolačići“ su datoteke podataka koje se postavljaju na vaš uređaj ili računar i često sadrže anonimni jedinstveni identifikator. Za više informacija o kolačićima i kako da onemogućite kolačiće, posetite https://www.allaboutcookies.org.
– „Datoteke dnevnika“ prate radnje koje se događaju na Veb lokaciji i prikupljaju podatke uključujući vašu IP adresu, vrstu pregledača, dobavljača Internet usluga, stranice upućivanja / izlaska i pečate datuma / vremena.
– „Veb svetioni“, „tagovi“ i „pikseli“ su elektronske datoteke koje se koriste za beleženje informacija o tome kako pregledavate Veb lokaciju.

Pored toga, kada izvršite kupovinu ili pokušate da izvršite kupovinu putem Veb lokacije, od vas prikupljamo određene podatke, uključujući vaše ime, adresu za naplatu, adresu za dostavu, podatke o plaćanju (uključujući brojeve kreditne kartice, e-adresu i telefonski broj. na ove informacije kao “Informacije o porudžbini”.

Kada u ovoj politici privatnosti govorimo o „ličnim podacima“, govorimo i o informacijama o uređaju i o podacima o porudžbini.

KAKO KORISTIMO VAŠE LIČNE INFORMACIJE?

Informacije o porudžbini koje obično prikupljamo koristimo da ispunimo bilo koje porudžbine postavljene preko veb lokacije (uključujući obradu podataka o plaćanju, organizovanje slanja i pružanje računa i / ili potvrde naloga). Pored toga, koristimo ove informacije o porudžbini da:
Komunicirati s vama;
Pregled naših naloga za potencijalni rizik ili prevaru; i
Kada ste u skladu s podešavanjima koje ste podelili sa nama, pružite vam informacije ili reklame koje se odnose na naše proizvode ili usluge.

Koristimo informacije o uređajima koje prikupljamo da bi nam pomogli da otkrijemo potencijalni rizik i prevare (naročito vašu IP adresu), i općenito za poboljšanje i optimizaciju naše veb lokacije (na primer, generiranjem analitike o tome kako naši kupci pregledavaju i komuniciraju sa sajta i za procenu uspeha naših marketinških i reklamnih kampanja).

DELJENJE LIČNIH INFORMACIJA

Delimo vaše lične podatke sa trećim licima kako bi nam pomogli da koristimo vaše lične podatke, kao što je gore opisano. Na primer, mi koristimo VooCommerce da napajamo našu internetsku prodavnicu – više o tome kako VooCommerce koristi vaše lične podatke možete pročitati ovde: https://vvv.shopifi.com/legal/privaci. Koristimo i Google Analitics da nam pomogne da shvatimo kako naši kupci koriste Veb lokaciju – više o tome kako Google koristi vaše lične podatke možete pročitati ovde: https://www.google.com/intl/en/policies/privaci/. Ovde možete da isključite i Google Analitics: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Konačno, možemo takođe deliti vaše lične podatke da se pridržavamo važećih zakona i propisa, da odgovorimo na sudski poziv, nalog za pretragu ili drugi zakoniti zahtev za informacije koje dobijemo ili da na drugi način zaštitimo naša prava.

LIKOVNO OGLAŠAVANJE

Kao što je gore opisano, mi koristimo vaše lične podatke da bismo vam pružili ciljane reklame ili marketinške komunikacije za koje verujemo da bi vas mogle zanimati. Za više informacija o tome kako ciljano oglašavanje deluje, posetite obrazovnu stranicu Mrežne reklamne inicijative („NAI“) na http://vvv.netvorkadvertising.org/understanding-online-advertising/hov-does-it-vork.

Ciljno oglašavanje možete isključiti:

UKLJUČUJTE OPT-OVE LINKOVE OD KOJE SE KORISTE USLUGE.
ZAJEDNIČKE LINKOVE UKLJUČUJU:
FACEBOOK – https://www.facebook.com/settings/?tab=ads
GOOGLE – https://www.google.com/settings/ads/anonimous
BING – https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

Pored toga, neke od ovih usluga možete da isključite tako što ćete posetiti portal za odjavljivanje Saveza za digitalno oglašavanje na adresi: http://optout.aboutads.info/.

NE PRATE

Imajte na umu da ne menjamo prakse prikupljanja i upotrebe podataka našeg Veb lokacije kada u vašem pregledaču vidimo signal „Ne prati“.

VAŠA PRAVA

Ako ste evropski rezident, imate pravo da pristupite ličnim podacima koje imamo o vama i da tražite da se vaši lični podaci ispravljaju, ažuriraju ili brišu. Ako želite da iskoristite ovo pravo, molimo da nas kontaktirate putem donjih kontakt podataka.

Pored toga, ako ste evropski rezident, napominjemo da obrađujemo vaše podatke da bismo ispunili ugovore koje bismo mogli imati s vama (na primer, ako napravite nalog putem Veb lokacije) ili da u suprotnom sledimo naše gore navedene zakonite poslovne interese. Uz to, imajte na umu da će se vaše informacije prenositi van Evrope, uključujući Kanadu i Sjedinjene Države.

USVAJANJE PODATAKA

Kada narudžbu izvršite putem Veb lokacije, zadržaćemo podatke o vašoj porudžbini za naše evidencije, osim i sve dok ne zatražite da ih izbrišemo.

MALOLETNICI

Sajt nije namenjen osobama mlađim od 18 godina.

PROMENE

Mi možemo povremeno ažurirati ovu politiku privatnosti kako bismo odražavali, na primer, promene u našoj praksi ili iz drugih operativnih, pravnih ili regulatornih razloga.

KONTAKTIRAJTE NAS

Za više informacija o našim praksama privatnosti, ako imate pitanja ili želite da se žalite, obratite nam se putem e-maila na [email protected] ili maila koristeći podatke navedene u nastavku:

Beograd, 11000, Srbija